Výstava - Kulturní a společenské centrum LIBEREC

Díky bráchovi se podařilo zorganizovat další výstavu fotoobrazů. Jedná se o sloučenou výstavu tří fotografů (Franta Brzák + Jirka + Vláďa Janoušek). Tři fotografové a dva fotoobory, výsledek = Zvířata ve volné přírodě a Krajina. Tato symbióza je logická a divácky přitažlivá.

Vernisáž výstavy, která byla v běhu už 1.4., proběhla v sobotu 11.4. a i přes nezvyklou hodinu a krásné jarní počasí, přišlo lidí dost. Děkujeme!Pohled do sálu

Úvodního slova se s vrozenou výřečností ujal fotokamarád Vláďa Jurek. Vláďo ještě jednou díky!Úvodní slovo má V.Jurek

Možnost říci pár slov o vystavených fotografiích jsme měli i my fotografové. Každý z nás zavzpomínal na nějaké zážitky spojené s vystavenými fotografiemi.

Hovoří fotografové

Raut byl skvělý. Ještě jednou děkuju své drahé polovičce za pomoc s pohoštěním.

Moje fotky byla namíchány s fotkami bráchy na stěnách věže. Kupodivu nikdo ani nereptal, že musí zdolat 155 schodů než uvidí i tu poslední fotku. Takže vyjimečnost této výstavy nespočívá jen v fotografické trojkombinaci pohledů tří fotografů na přírodní krásy, ale i v tom, že vás výstava donutí k "sportovnímu výkonu".

Návštěvníci se kochají

Ohlasy návštěvníky byly vesměs pozitivní. Někteří si dali schody i vícekrát!

Mně osobně hodně potěšila slova uznání od významného českého krajináře - Václava Šebka (člen Asociace profesionálních fotografů ČR). Prošli jsme si spolu jednu fotku po druhé, pokecali o detailech fotopostprocesingu a fototechnice.

Je dobré mít zpětnou vazbu od fotofachmana.

Václav Šebek

Václav Šebek v sekci "Skotsko".

Výstava probíhá od 1.4. do 31.5. 2015 Otevírací doba je víc než vstřícná: Otevřeno je každý den (Po-Ne) od 8.oo do 18.oo hod !

Více na:http://www.zooliberec.cz/lidovesady/cz/vez

Návštěvnice

The end.