Poč jsem založil tyto www ?

Staré úsloví říká: "Někdy i špatné věci jsou k něčemu dobré". V mém případě se obsah tohoto úsloví potvrdil následovně. V poslední červencové neděli jsem vyrazil s manželkou na cyklovýlet blízkých Jizerek. Vše bylo Ok až do momentu, kdy mi při nenáročném sjezdu z Olivetské hory praskla přední duše. Výsledkem nekontrolovaného pádu byla kromě několika tržných ran 3 zlomená žebra a popraskaná hlavice ramenního kloubu. V okamžicích, kdy jsem čekal horskou službu se mi honilo hlavou ledacos. Jedna z věcí, která mne napadla bylo, že to s zářijovým fotoworkshopem do Norska začíná být nejisté. Nesmělý dotaz na lékaře, který zkoumal moje rentgenové snímky, vyvolal na jeho ustarané tváři úsměv. "Chlape na to Norsko zapomeňte! Naštěstí to nemusíme šroubovat, ale počítejte s šesti týdny v ortéze + šesti týdny rehabilitace." Tehdy jsem si myslel, že přehání a že silou vůle a zvýšenou konzumací tvarohů to přemůžu. Bohužel doktoři měli pravdu, dnes po 5 týdnech (pár dní před Norskem) se nedokážu ani sám obléct!

Zpátky k tomu úvodnímu úsloví. Ta nešťastná událost mne uvedla do stavu, kdy jsem toho nemohl moc dělat resp. jsem se přímo nudil. A to bylo to podhoubí vedoucí k rozhodnutí, že se pustím do delší dobu odkládané myšlenky vytvořit si vlastní www stránky.

První zkušenost s publikováním fotek na webu jsem získal díky bráchovi. Brácha ač žádný IT specialista, díky své houževnatosti vybudoval a spravuje stránky www.picturenature.cz. Na těchto stránkách společně s dalšími dvěma kamarády publikujeme už od roku 2009 naše fotovýtvory. Všichni tři narozdíl ode se zaměřují na focení zvěře.

To, že moje krajinky mezi fotkami zvěře působí na picturenature.cztrochu cizorodě, jsem si uvědomoval již delší dobu. No a tak jsem dal průchod touze spravovat vlastní webovky.

Přál bych vám, aby se tyto stránky staly místem, kam se občas rádi vrátíte a nebudete litovat času který tím strávíte.

Přál bych sobě, aby elán s kterým se do toho pouštím, vydržel.